Web Informer Button

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

O πλανήτης Αφυπνίζεται


Αυτή την εποχή, το Πνεύμα χρειάζεται άντρες και γυναίκες που θα αφιερώσουν εκατό τοις εκατό τον εαυτό τους και τους εγκόσμιους πόρους που έχουν στη διάθεσή τους, στην επιμόρφωση και τη θεραπεία του ανθρώπινου κόσμου, στην αφύπνιση της Χριστικής Συνειδητότητας στο νου και στην καρδιά όλων. Σ' εκείνους που δίνουν, δίνει και το Πνεύμα, ώστε να μπορούν να δώσουν ακόμη περισσότερα. Μέσα από αυτούς διοχετεύει τα δώρα Του: όλα όσα χρειάζονται για να μεταμορφωθεί ο ανθρώπινος κόσμος σε ένα χαρμόσυνο χώρο νέας δημιουργίας. Τα δώρα Του είναι φτιαγμένα για να δίνονται μέσα από τους ενσαρκωμένους ανθρώπους.


Μην παραδίνετε τον έλεγχο των πόρων σας σε έναν μοναδικό ηγέτη. Χρησιμοποιείστε τον πλούτο σας σοφά, λίγο εδώ και λόγο εκεί, στηρίζοντας τους ανθρώπους που φέρνουν φως και καλή θέληση στον κόσμο. Δημιουργείστε τα δικά σας εκπαιδευτικά προγράμματα. Μη δίνετε ενέργεια με καμία μορφή σ' εκείνους που διαρκώς παλεύουν: γιατί αν και μπορεί να έχουν τις καλύτερες προθέσεις, ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουν την αλλαγή είναι ξεπερασμένος και αναποτελεσματικός. Αν κληθείτε να δουλέψετε με τέτοιους ανθρώπους, βοηθήστε τους να συνδεθούν με το Πνεύμα. Αυτό, θα τους δείξει έναν καλύτερο τρόπο.

Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν τι είναι οι πολικές συγκρούσεις: μορφές που ενσωματώνουν καταστροφικές ενέργειες. Το κακό ανθίζει εκεί όπου το πολεμούν. Μειώνεται εκεί όπου υπάρχει εκπαίδευση, ευλογία, τιμιότητα, ειλικρίνεια, καλή θέληση και, πάνω απ' όλα, αγάπη. Είναι απορίας άξιο γιατί αυτή η τόσο κοινή σοφία που κατέχουν τα πουλιά και τα φυτά δεν έχει βρει μεγαλύτερη έκφραση στους ανθρώπινους πολιτισμούς. Γιατί ποιο πουλί δεν γνωρίζει την κατεύθυνση του ανέμου και ποιο χωράφι με σιτηρά δε σκύβει με χάρη μπροστά στην κατεύθυνση των εποχών; Οι θύλακοι της ανθρώπινης ψευδαίσθησης δε θα υπάρχουν για πολύ. Καθημερινά είναι όλο και πιο δύσκολο για την ατιμία και την ανειλικρίνεια να αντισταθεί στη ροή των όλο και πιο ισχυρών ενεργειών του Πνεύματος. Γιατί, όσο ποτέ άλλοτε, αυτή η εποχή είναι δική Του εποχή.

Εκείνοι που καταλαβαίνουν καλύτερα αυτές τις εποχές είναι εκείνοι που προσφέρουν τη μεγαλύτερη ίαση και ευλογία σ' αυτές. Αφήστε τις γήινες συμφωνίες να αντικατοπτρίσουν το πνεύμα του ιερού ανθρώπινου τραγουδιού. Αφήστε την καρδιά σας να είναι ανοιχτή στην αγάπη. Ο χρόνος για τα μεγαλύτερα έργα έφτασε. Μέσα από εκείνους που αποδείχνουν ότι έχουν την πρακτική ικανότητα να πετύχουν τη μεγαλύτερη θεραπεία, διδασκαλία και ευλογία, θα διοχετευθεί ο πλούτος αυτού του κόσμου. Εκείνοι που είναι στην υπηρεσία του Πνεύματος ανταμείβονται καλά: δεν υπάρχει ανάγκη για αυστηρούς και ασκητικούς τρόπους ζωής.

Όμως η ροή πρέπει να είναι συνεχής. Οι υπερβολικές ανέσεις αποτελούν έναν κίνδυνο. Μην αφήσετε τις ανέσεις σας να γίνουν υπερβολικές και μη ισορροπημένες, γιατί όπου συμβαίνει αυτό υπάρχει μια απόφραξη και όχι ένα κανάλι, και οι ευλογίες δεν μπορούν να περάσουν πια στον κόσμο.
Όταν καλείται κάποιος να διαχειριστεί τους πόρους ενός πλανήτη, δεν του ανατίθεται αυτή η αποστολή για να διοχετεύσει τα πλούτη στις δικές του προσωπικές απολαύσεις, αλλά για να πάρει ό,τι χρειάζεται για τον εαυτό του και να αφιερώσει όσο το δυνατόν περισσότερα στο μεγάλο έργο της επιμόρφωσης και της θεραπείας.

Αυτά τα τελευταία λίγα χρόνια πριν η Αλήθεια γίνει φανερή σε όλους, πρέπει να είστε φιλεύσπλαχνοι μ' εκείνους που καταφεύγουν στις παλιές δομές του φόβου. Μην τους επιτίθεστε και μην τους καταδικάζετε. Πολλοί απ' αυτούς θα δέχονταν τους δρόμους της αγάπης, θα αναθεωρούσαν τους τρόπους λειτουργίας των επιχειρήσεών τους, θα άλλαζαν την πορεία ολόκληρων εθνών, αν δεν υπήρχαν οι συνεχείς επικρίσεις των υποτιθέμενων δίκαιων. Εκείνοι που επιτίθενται αποτελούν ένα μέρος του προβλήματος κι όχι ένα μέρος της λύσης του. Πιέζουν τα ζητήματα εκβιαστικά και χωρίς αγάπη και με αυτόν τον τρόπο δημιουργούν ισχυρές και άκαμπτες στάσεις από τη μία ή την άλλη πλευρά κάποιου φανταστικού φράχτη. Ενθαρρύνουν απόλυτες θέσεις, δηλώσεις και συμπεριφορές που μετά είναι πολύ δύσκολο ν' αλλάξουν. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ειρηνοποιοί. Όπου ο φόβος τιμάται σαν θεός, δημιουργούνται κακά στον κόσμο, αλλά η επίθεση δεν πρόκειται να τα αλλάξει. Εκείνοι που επιτίθενται - αν επιμείνουν - γίνονται οι ίδιοι αυτό που επικρίνουν.

Είναι πάντα αλήθεια ότι εκείνοι που αγαπούν καταλαβαίνουν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κοιτάζετε αφ' υψηλού εκείνους που..
αγωνίζονται για να διατηρήσουν τα παλιά πρότυπα.


ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙ. Η συμμετοχή στη συνειδητότητα του Ενός που δημιούργησε όλους τους ήλιους στους ουρανούς είναι η μεγαλύτερη χαρά, η υψηλότερη ενέργεια, η πιο αληθινή απόλαυση. Θα διδάξετε καλύτερα εκεί όπου εμπνέετε τους άλλους να βιώσουν μια τέτοια εμπειρία. Να το θυμάστε αυτό και να μη διστάζετε να μιλήσετε. Εκεί όπου σας καλούν, έχετε δύναμη. Προσφέρετε τις αντιλήψεις σας μόνο εκεί που σας καλωσορίζουν. Όπου δεν υπάρχει πρόσκληση, μην πάτε. Αλλά όπου υπάρχει το καλωσόρισμα, όπου οι καρδιές είναι ανοιχτές, εκεί το Όραμα θα λάμψει και η Αλήθεια θα γίνει γνωστή.


Τι ταιριαστό...



Πηγή: thesecretrealtruth.blogspot.com

0 ανεμομαζώματα:

Blog Widget by LinkWithin

"Magical Template" designed by Blogger Buster